AGÈNCIA DE COMUNICACIÓ A BARCELONA

Com a agència de comunicació a Barcelona ens valem de crear un nexe entre les empreses i marques dels nostres clients i nosaltres, donant-los totes les eines necessàries per a poder guanyar-se un buit en el mercat actual.

A part de la nostra branca de comunicació, ens considerem una agència creativa que oferim serveis innovadors en màrqueting digital per a marques que ofereixin idees diferents i potents.

En altres paraules, som experts en la creació de qualsevol mena de branding per a la teva companyia, perquè entenem que cadascun de nosaltres té una especialitat en concret. En el cas de Little Studio, aquesta és generar una marca; forjar un estil; executar una visió única.

 

 

LES NOSTRES ESPECIALITATS

 

Com a agència de comunicació a Barcelona, en Little Studio proposem dissenyar-te tot tipus de material comunicatiu i promocional per a la teva empresa, al costat d'un suport visual dels teus productes i marques que vulguis incorporar en el mercat.

Aquesta filosofia l'apliquem tant en un context en línia com tradicional, perquè entenem que, en alguns casos, un pot retroalimentar a l'altre.

Per a això ens valem de sis estratègies molt concretes:

Branding: la creació i promoció d'un branding personalitzat és imprescindible perquè la teva marca pugui fer-se un buit de manera destacada en un mercat replet de possibilitats. Aquesta metodologia ha d'aplicar-se tant en l'àmbit comunicatiu com punt de venda de la teva empresa.

Packaging: en Little Studio som partidaris que, si vens un producte, fes-lo de manera elegant i atractiva.

 

El packaging és, bàsicament, la caixa o embalatge en el qual el teu producte arribarà a les mans del teu client objectiu. Aquesta presentació, igual que una edició col·leccionista en Bluray, pot atreure a molts compradors pel simple fet de com estigui presentat.

 

Estructural: A partir del nostre pla d'embalatge ens dediquem a crear nous models volumètrics per a enviar el producte en concret. Utilitzem des de vidre, materials totalment sostenibles, perquè sempre cal evitar la sobreproducció de materials tòxics o amb propietats que no sigui biodegradables.

 

Retail: en aquest camp ens valem de produir diferents construccions visualment atractives i innovadores per a, si vols posar un prestatge en una fira o esdeveniment, destaquis a primera vista. Per si no fos prou, podem dissenyar aquest espai únic per a qualsevol part d'Europa.

 

Comunicació: com a agència de comunicació, dediquem gran part del nostre talent a la producció de tota mena de material que permeti transmetre una veu per a la teva empresa. Per a això ens basem a suscitar un suport visual per a tots els teus productes, tant per a vendre'ls de manera en línia o tradicional.

 

Consultoria: per si no fos prou, a part de tots els serveis comentats, comptem amb una consultoria de branding i embalatge per a poder assessorar-te perquè puguis destacar molt millor la teva marca i producte.

 

 

NO DUBTIS A VISITAR-NOS, SOM LA TEVA AGÈNCIA DE COMUNICACIÓ A BARCELONA

 

A LittleStudio sempre estem esperant la teva crida o correu electrònic per a començar a treballar en la teva marca, generant un pla de comunicació totalment creatiu i innovador perquè puguis obrir-te pas en un mercat que sempre dona la benvinguda a idees fresques i potents.

Com a agència de comunicació a Barcelona, trobaràs tota la informació respecte a nosaltres en littlestudio.es, on estem desitjant conèixer-te.