PACKAGING

BEGUDES

El disseny de packaging en begudes depèn de molts factors: tipus de beguda, identitat de la marca, pressupost, entre altres.

 

Nosaltres som conscients de la importància de destacar visualment per a poder vendre un producte amb èxit i per això comptem amb un equip de professionals especialistes en el mercat de les begudes.

 

En un món tan competitiu és recomanable que comptis amb els serveis d'una empresa de disseny d'embalatge que t'assessori quant a materials o impressions.

 

En aquest cas, enfoquem el disseny de l'embalatge de begudes de manera personalitzada, considerant les característiques individuals de cada client.

 

IIMPORTÀNCIA DE L'EMBALATGE EN BEGUDES

 

En l'actualitat, els consumidors prioritzen el disseny del packaging en totes les seves compres, més encara l'àmbit en línia. El client exigeix un envàs elaborat i personalitzat que compleixi amb les seves expectatives.

 

L'embalatge és el primer contacte que el client té amb la marca. Per això és fonamental traslladar-li una òptima primera impressió perquè quedi satisfet al 100%.

 

Per a aconseguir això, la importància de contractar una agència de packaging que compti amb experiència en les diferents àrees del disseny d'empaquetat és màxima. Per això, en Littlestudio garantim solucions que permetin cobrir totes les necessitats del teu producte.

 

No oblidem que el packaging de begudes s'ha tornat en una part imprescindible en el desenvolupament del producte.

 

En molts casos, els clients afirmen que són capaços de comprar un producte únicament pel packaging amb el qual compta el mateix, a conseqüència de multitud de factors.

 

I, el sector de les begudes és crucial atendre la funcionalitat. A vegades no és senzill explicar la utilitat d'un envàs de beguda, apel·lant als sentiments del potencial comprador, però sense deixar de costat la practicitat.

 

OPCIONS D'EMBALATGE DE BEGUDES

 

Els beneficis dels diferents tipus d'envàs són variats. Per a triar amb encert, en la nostra agència de disseny de packaging a Barcelona tenim en consideració les necessitats de producció i les característiques específiques de cada producte.

 

Llaunes

Recorrem a aquest embalatge de begudes quan apostem per la lleugeresa i versatilitat de l'alumini. Personalitzem l'estructural i l'exterior de les llaunes amb dissenys atractius impresos en l'etiqueta o en el mateix envàs.

 

Per descomptat, les llaunes són un tipus d'empaquetament totalment reciclable. La seva sostenibilitat no té comparació amb altres productes, com, per exemple, el plàstic.

 

Ampolles de cristall

Oferim qualsevol disseny de packaging de begudes en aquest material que destaca per la qualitat que transmet al consumidor.

El vidre assegura, a més, un major refinament del sabor de la beguda, gràcies a l'estabilitat que proporciona quant a rigidesa i impermeabilitat.

 

Tampoc ens oblidem en aquest cas de la sostenibilitat. El vidre, igual que l'alumini, és reciclable al 100% i infinites vegades, factor que és molt considerat pels clients.

 

Barrils d'acer inoxidable

Parlem d'un envasament clàssic en el món del packaging de begudes que segueix en auge gràcies a les seves solidesa i capacitat. En aquest cas, l'acer inoxidable protegeix el producte de l'aire i la llum.

 

Quant als barrils d'acer inoxidable, són els favorits en restaurants i bars per la seva practicitat. Una altra de les característiques que fan d'aquest embalatge un dels més populars, és la facilitat per a eliminar els envasos buits.

 

 

CLAUS DEL NOSTRE DISSENY D'EMBALATGE DE BEGUDES

 

A Littlestudio Barcelona utilitzem diferents claus per a oferir-te el millor disseny de packaging en begudes.

 

Dissenyem pictogrames que ofereixin dades pràctiques sobre el contingut de la beguda.
Creem per a donar-li a la teva marca un disseny que atregui i reforci la seva personalitat.
Estudiem la història de la teva marca, el seu passat i el seu futur, per a poder plasmar-ho.

 

Contacta amb nosaltres i t'assessorarem personalment perquè puguis donar a conèixer la teva beguda en el mercat de la manera més eficaç.

 

Aprofita l'oportunitat per a millorar les característiques de funcionalitat (minimitzar trencaments, facilitat de transport) i seguretat (conservació fresca de les begudes).

 

Un altre factor fonamental en l'embalatge de begudes és l'etiquetatge, element clau a l'hora de generar una òptima reputació d'imatge de la teva marca.

 

El nostre compromís amb la transparència i la sostenibilitat en envasos i ampolles el detallem adequadament, augmentant la connexió entre usuari i etiqueta.

 

No hi ha millor manera de sorprendre els teus clients que amb una proposta de packaging de begudes innovadora i sostenible.

 

En la nostra agència estem especialitzats en l'ús de tota mena de materials, adaptant-nos a les exigències del mercat.v