TORRES SMOKED BARREL

NAMING

PROFESSIONAL

Amb una metodologia própia, aconseguim resultats duraders i adequats al target desitjat.

 

Amb un experimentat equip de nomenclators, creant noms per a primeres marques des de fa més de 20 anys, amb un sistema de treball i validacions que aconsegueixen els millors resultats per a les seves marques.

 

FAMILIA

EN EXPANSIÓ

La clau era crear un disseny d'envas que complementés la gamma de brandies existent amb la promesa d’un producte innovador. El disseny del packaging havia de ser rellevant amb els codis per a la categoria de brandies més àmplia.

ANAR MÉS ENLLÀ

DEL CONEGUT

La promesa d’un producte innovador.

Torres i el seu sabor inconfusible no són nous al món del brandy. Torres és un bàsic durant molts anys, de manera que, fidel a la seva reputació, Torres obre una porta a noves propostes en el món de la mixologia.

 

PER UNA

BARREJA ÚNICA

Hi havia un altre repte. Atès que els patrons de consum de còctels poden ser molt diferents d’un país a un altre (Regne Unit, França, Espanya, etc.), la nostra proposta havia de ser rellevant per a tots els països i adaptar-se als gustos individuals.

 

UNA MARCA

QUE IMPORTA

La marca promet al consumidor una experiència única, perquè per a Torres es tracta sobretot de brindar plaer i emoció.

Posar l'emoció en el cor de la proposta de Torres 10 Smoked Barrel li permet expressar una personalitat i un to de veu diferents.